Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä: info@piacarita.fi

Vaatekokomme on 34 -56

Kokotaulukkomme avulla pystyt valitsemaan istuvan vaatteen haluat sitten löysemmän tai tiukemman. Voit myös itse päättää helman/hihan pituuden. Vaatteen yhteydessä on mainittu hihan ja helman pituus. Mikäli haluat lyhyemmän tai pidemmän laita viestiä info@piacarita.fi

Katso kokotaulukko

Toimitukset

Voit valita toimituksen joko noudettavaksi pakettiautomaatista tai postin asiointipisteestä.

Posti säilyttää paketteja 7 vrk noutopisteessä tai pakettiautomaatissa, jonka jälkeen paketit palautuvat takaisin PIACARITA varastolle.

Kotiinkuljetusta varten voit valita toimitustavaksi Postin Kotipaketin, joka jaetaan kotiovellesi sovitusti.

Palautukset

PIACARITA-tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa.

Palauta Postiin:
- pakkaa tuote mielellään samaan pussiin, jossa se on postitettu
- laita pussiin myös tilausnumero
- PIACARITA palautustunnus 673498

- Kun palautus on käsitelty tilaukseltasi, palautettavasta summasta lähtee automaattisesti tieto maksunvälittäjälle
- Maksuntarjoaja hyvittää maksamasi summan tilauksesi maksutavan mukaisesti.
- Mikäli palautat tilauksen kokonaisuudessaan, palautuvat sinulle myös alkuperäiset postikulut.

Vaatteemme on tehty käyttämistä varten ja vaatteidemme kangas on kehitetty nimenomaan pitkän elinkaaren takaamiseksi. Käyttämällä PIACARITAn vaatteita pitkään vaikutamme omalla toiminnallamme kuluttamisen vastuullisuuteen.

Ilona ja Helmi paitojen sekä Nina mekon kangas on neulottu ja värjätty kierrätyslangoista (95% kierrätyspolyesteriä ja 5% elastaania) Suomessa.

Suosittelemme 60-asteen pesua. Kangas pitää pesussa hyvin muotonsa, eikä se ole myöskään herkkä rypistymään. Kangas voi kylläkin hieman kutistua ensimmäisessä pesussa (5%). Tahrojenpoistossa vältäthän valkaisuainetta sisältävää tahranpoistoainetta. Raili jakku on 100% puuvillaa. Suosittelemme 40 asteen pesua. Bilemallistomme vaatteiden kankaisiin suosittelemme käsinpesua.

Vastuullisuus on meille tärkeää. Säväyttäväisyyden ohella koko PIACARITA-brändi on luotu vastuullisuus ja lähituotanto keskiössä. Yrityksen tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa sekä EU:n alueella. Helmi ja Ilona paitojen sekä Nina mekon kankaat on Suomessa neulottu kierrätyslangoista. Raili jakun kangas on 100% puuvillaa.

Onko sinulla ihania kankaita kotona? Haaveiletko jostain kuosista tai väristä?

Uniikki palvelu tarjoaa mahdollisuuden saada PIACARITAN upeat leikkaukset ja mallit omilla kankailla:

Näin palvelu toimii:

Näin Uniikki palvelu toimii:
1. Valitse verkkokaupasta paitamalli ja koko, josta haluat omasi.
2. Pakkaa kangas ja laita mukaan yhteystietosi: nimi, osoite ja puhelinnumero.
3. Vie kangas Postiin ja lähetä PIACARITA tunnuksella 673498
4. Paidan valmistus kestää n. 2-4 viikkoa, jonka jälkeen paita postitetaan sinulle yhteystiedoissa antamaasi osoitteeseen.

Huomioithan kangas valinnassa, että PIACARITA-paidat ovat hieman joustavia ja mallit toimivat parhaiten juuri hieman joustaviin kankaisiin. Kysy lisätietoa info@piacarita.fi

Lue tietosuojaseloste täältä

Asiakaspalvelumme palvelee osoitteessa info@piacarita.fi

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyjy-tunnus: 2122839-7Innova 2 Lutakonaukio 740100 Jyväskylä

www.paytrail.com

(Lisätietoa maksamisesta löydät täältä: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot)

PIACARITAN tarina on ennen kaikkea tarina vuosikymmeniä kestäneestä ystävyydestä ja yhteisestä kiinnostuksesta kestävään muotiin ja ajattomaan tyylikkyyteen.

PIACARITA on suomalainen designyritys, joka syntyi vuonna 2021 kahden suomalaisen naisjohtajan tahtotilasta luoda vaatemerkki kaikille naisille, jossa leikkaukset imartelevat ja vaatteet säväyttävät väreillään. PIACARITAN vaatteet ovat ajattoman tyylikkäitä vaatekaapin peruspilareita - luottovaatteita. Kestävä muotoilu, laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistus takaavat, että vaatteet istuvat, tuntuvat mukavilta ja säilyvät pitkään.

PIACARITA-vaatteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja EU alueella.

VÄRIÄ | ILOA | YSTÄVYYTTÄ